header
picture
Dorazilo „CML“ Turné Wanastowi Vjecy 2012 - (30.03.2012)

Vypůjčili jsme si tento termínus technikus s populárního českého seriálu Návštěvníci. Pro nezasvěcené „CML“ je Centrální Mozek Lidstva. Ale dost bylo synonym... Z Anglie nám dorazil řídící mozek celého Turné, a to Video Server HippoTizer HD od firmy Grenn Hippo. Je to její „jak se říká“... vlajková loď této společnosti.

Tato chytrá mašinka odbavuje video příspěvky, a pomocí SMPTE to synchronizuje se světli, pyrotechnikou a hudbou. Je to v důsledku totální synchronizace všech technických složek koncertu. Ve světě je to jeden z nejuznávanějších video serverů, a není náhoda, že řídil takové světové show, jako jsou a byly: X Faktor, Britains Good Talent, předávání cen americké filmové akademie - Oscars, finále amerického fotbalu - Super Bowl, Top Gear, Super Star, Lilly Alien, Nickel Back, Cold Play, atd.

Tento video server je první v ČR. V menší verzi Grass Hopper byl „odzkoušen“ na Kapce Naděje (což se zjevně zdařilo), a teď si „hrošík“ vrznul na udílení cen Český Lef a Anděl. Momentálně je „zakleknutý ve startovních blocích“ připraven „uvádět v úžas“ :-) fanoušky WV, kteří dorazí na dubnové a z části květnové turné Vjecý po ČR a Slovensku. 







KONTAKT NA MANAGEMENT

recenze, promo CD,
rozhovory s kapelou, koncerty
managementwanastowivjecy.cz

balíček pro novináře

copyright