header
picture
Koncert v K.Varech a Anděl 2011 - (16.03.2012)

Je nám to líto, ale nemáme moc pozitivní zprávu... Včera jsme museli zrušit (ale nebojte, ostatní koncerty zůstávají tak jak jsou naplánovány) koncert v K.Varech. Bohužel jediné místo v tomto krásném městě, kam se vejdeme s chystanou produkcí je opravdu jen KV Aréna. Byť se nám vedení haly pokusilo vyjít maximálně vstříc, tak podmínky jsou v tuto chvíli nad naše možnosti!

Fanouškům, kteří si již zakoupily vstupenky nabízíme tyto možnosti:

1.    Nabízíme výměnu vstupenek z K.Varů např. do Plzně nebo Ústí nad Labem, ...
2.    Nebudou li si chtít vstupenky vyměnit, vrátí jim prodejci (tam kde je zakoupili) peníze za vstupenky vč. manipulačního poplatku. Ten uhradíme my! Bylo by to nefér, nic nevidět, a odevzdat manipulační poplatek (byť to podmínky prodeje umožňují).

Lidem, kteří vyhráli vstupenky v rámci hokejových utkání HC Energie K.Vary, nabízíme tyto možnosti:

1.    Nabízíme výměnu vstupenek z K.Varů např. do Plzně nebo Ústí nad Labem, ...
2.    Nebudou li si chtít vstupenky vyměnit do jiného města, dostanou od nás poslední CD Wanastowích Vjecý - Letíme na Wenuši.

Věřte, že nás to netěší, ale  věříme tomu, že se určitě s fanoušky, kteří žijí buď přímo ve Varech, nebo v okolí, určitě přímo ve Varech v dohledné době potkáme!

Aby to dnes nabyla „totální depréze“, tak Vám posíláme alespoň pár fotek z předávání cen Anděl 2011, kde jsme si s chutí na živo „vrzli“ Kulomet!







KONTAKT NA MANAGEMENT

recenze, promo CD,
rozhovory s kapelou, koncerty
managementwanastowivjecy.cz

balíček pro novináře

copyright